Podzimní aukce nemovitostí v Chorvatsku

02.11.2010 14:13

Podzimní aukce nemovitostí v Chorvatsku

Aukce se koná v Záhřebu, dne 16. 10. 2010 v hotelu „Antunović" v 11.00 hodin. Vstup zdarma. On-line katalog nabízených nemovitostí najdete na stránce: https://www.aukcijanekretnina.com/hr/auctions. Registrace účastníků aukce začíná v 9,30 hodin (https://www.hotelantunovic.com).

Po patnáctiletém podnikání v Chorvatsku radím k maximální obezřetnosti. Základním principem podnikání na Balkáně je: „vezmi od cizince peníze a zmiz, přičemž smlouvy měj nastavení tak, abys za nic neručil!“. Vydražíte-li nemovitost, pak musíte složit zálohu na koupi ve výši 10% z ceny. Rezervační smlouvu podepište jen za předpokladu, že z ní budete moci „vycouvat“, ukáže-li se, že nemovitost nemá v pořádku doklady (např. chybí stavební povolení, což je v Chorvatsku velice častý jev). V každém případě nepodepisujte žádnou smlouvu, pokud jí nebudete detailně rozumět a neporadíte se se svým právníkem. Čertovo kopýtko se skrývá vždy v detailech.

 

Vít Klíma
Mezinárodní realitní konzultant 

 

Přidat.eu záložku

Diskusní téma: Podzimní aukce nemovitostí v Chorvatsku

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek

Klíma Vít

02.11.2010 14:13
Podzimní aukce nemovitostí v Chorvatsku Aukce se koná v Záhřebu, dne 16. 10. 2010 v hotelu „Antunović" v 11.00 hodin. Vstup zdarma. On-line katalog nabízených nemovitostí najdete na stránce: https://www.aukcijanekretnina.com/hr/auctions. Registrace účastníků aukce začíná v 9,30 hodin...