Pervitin a zastupitelé Prahy: Policie zadržela zastupitele za ČSSD

01.03.2011 18:40

Politici a pervitin: Policie zadržela zastupitele za ČSSD

Pražská policie v úterý zadržela zastupitele Prahy 9 Petra Müllera z ČSSD, jehož spolu s dalšími 11 lidmi podezírá z nedovolené výroby a držení drog. Zadržený mimo jiné zasedal v bezpečnostní komisi.

Policisté ho zatkli přímo v jeho bytě, kde našli i varnu pervitinu. Müller měl vyrobit až 750 dávek tvrdé drogy. Celkově si gang odhadem přišel na 1,5 miliónů korun.

„V rámci akce jsme zadrželi celkem 18 osob ve věku od 23 do 66 let. Z tohoto počtu bylo 12 hlavními členy skupiny, ostatních šest si do bytů přišli nakoupit drogu. Mohu potvrdit, že jsme v rámci akce zadrželi i komunálního politika, o čemž jsme informovali příslušného starostu,“ komentoval případ pražský policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Postup policejních orgánů Právu v úterý těsně před zasedáním zastupitelstva Prahy 9 potvrdil i místostarosta Adam Vážanský (ODS). „V pondělí pana starostu policie informovala, že byl jeden ze zastupitelů zadržen a nezúčastní se tedy úterního zastupitelstva. Ale nic víc k tomu neřekli,“ sdělil Vážanský. Pokračování

Související: Perníková věž

 

Přidat.eu záložku

Diskusní téma: Pervitin a zastupitelé Prahy: Policie zadržela zastupitele za ČSSD

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek

Politika

25.10.2010 01:00
V Hradci něco proklatě zavání Vzhledem k tomu, že v podzimních komunálních volbách kandiduji do zastupitelstva města Hradce Králové a nikdy jsem nebyl zastupitelem, usoudil jsem, že by nebylo špatné udělat si takový malý průzkum. Chci se od lidí dozvědět to, jak se jim v Hradci žije, s čím jsou...
<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7