Pozoruhodné věci dějí se na radnici v Hradci Králové

14.02.2012 01:08

Kauza ABD Invest (zimní stadion) je již Hradečanům asi důvěrně známa. Mimochodem, projděte si web ABD invest s.r.o., je to skutečně zábavné a velmi důvěryhodné, například klikněte na kontakt.

S firmou ABD Invest ale podivnosti na radnici nekončí. Věřte nebo ne, radnice se chystá najmout si jako poradce pravnické s.r.o., které ji má pomoci s řešením kauzy ABD Invest. Přitom se jedná o malinkou firmu, která vykazuje ročně tržby v řádech milionů Kč a kterou široko daleko nikdo nezná. Skoro by mne zajímalo, kdo jsou jejími klienty, protože bych se nerad dozvěděl, že jedinými klienty jsou město Hradec Králové a potom právě ABD Invest. A teď pozor, odměna pro toto malé s.r.o. může podle návrhu smlouvy dosáhnout téměř 2.000.000,-Kč a s nejistým výsledkem odvedené práce.

A na závěr něco, co mne skutečně dostalo! Víte, že radnice má své konsilium právníků a že tito berou v součtu každý rok cca 600.000,-Kč?! Zdá se, že jejich rady jsou asi k ničemu, když je třeba najímat další a ne zcela přesvědčivou firmu k právním konzultacím. 

Tak nevím, pan Martin Soukup (ODS), který stojí a byl přítomen u většiny kauz za roky 2006 až 2010 v Hradci Králové by snad již konečně měl dostat nějakou tu trafiku a jít prodávat noviny. A u pana primátora Finka si stále nejsem jist, zda praxe ORL by nebyla pro něj a především pro Hradečany mnohem šťastnější volba. Jak rád bych se v těchto pochybách mýlil a pánům křivdil! 

 

Využíváme První CZ reklamní systém pro podnikatele a investory CzechNet.org.

Přidat.eu záložku

Diskusní téma: Pozoruhodné věci dějí se na radnici v Hradci Králové

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek

Politika

25.10.2010 01:00
V Hradci něco proklatě zavání Vzhledem k tomu, že v podzimních komunálních volbách kandiduji do zastupitelstva města Hradce Králové a nikdy jsem nebyl zastupitelem, usoudil jsem, že by nebylo špatné udělat si takový malý průzkum. Chci se od lidí dozvědět to, jak se jim v Hradci žije, s čím jsou...
<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7