Projekty: Hledám investora s 400 000,- Eur

25.05.2011 17:52

Hledám investora s 400 000,- Eur 

 

Dobrý den,

Chtěl bych Vám představit způsob, jak lze využít mé znalosti v online obchodování na finančních trzích a proměnit je tak v úspěšnou investici…

Obchodováním na Online burze investujete své peníze do podnikání, jehož podstatou je nakupování a prodávání vybraných aktiv - akcií, komodit, měn.
Princip je zde jako u každého obchodování. Tj. chcete nakoupit levně, prodat draze a získat tím svůj profit, zisk.

Online obchodování je podnikání a jako takové představuje riziko ztráty peněz… Proto jsem se rozhodl zmenšit riziko ztráty tím, že použijeme pro obchodování kapitál, bonus od burzy.

Jedná se o Bonus program, kdy elektronická burza poskytne svým klientům bonus, obchodní margin ve výši 10% (někdy i 20%) z vkladu.
Bonus obchodní margin lze používat v rámci navýšení kapitálu na účtu Klienta pro obchodování, nelze jej vybírat. Jde o bonus program pro podnikatele na burze, tedy příspěvek Burzy podporující možnosti Klienta pro obchodování.

Tedy výše požadované investice je 400 000,- Eur a postup je následovný:

  1. Založíme účet u společnosti GCI Finance kde odešleme 400 000,- Eur.
  2. Bonus lze obdržet z jakékoliv sumy a je připsán automaticky. Tedy dostaneme 10% navýšení účtu. Poté dohromady s Vašimi penězi a i s bonusem bude na účtu 440 000,- Eur.
  3. Bonus jsme tedy dostali, pokud ale vybereme všechny peníze a necháme si tam pouze bonus, tak nám bonus odečtou, protože bonus je určen jen jako dodatečný kapitál k našemu kapitálu, podpora obchodování. Proto je nutné, alespoň nějakou část peněz na účtu nechat, řekněme stejnou částku, jako je bonus. Není možné obchodovat pouze s bonusem. Udělali bychom to tedy tak, že by jsme postupně dejme tomu v období 6 měsíců posílali 360 000,- Eur zpět domů. A nám tak na obchodním účtu zbude 80 000,- Eur… 40 000,- Vašich a 40 000,- bonus. Můj odhad je takový, že do roku jsem schopný Vám vydělat 40 000,- Eur. O společnosti, která je poskytovatelem elektronické burzy, si můžete přečíst zde... www.gcitrading.com.

 

Mé jméno je Michal Králík, bude mi 27 let a burze se věnuji aktivně cca 3 roky. Každý den po tu dobu jsem burzu pozorně sledoval a učil se její chování. Zkoušel jsem různé strategie, ale osvědčila se mi pouze jedna, kterou používám a postupně piluji k větším ziskům a hlavně k menším ztrátám.

 

Hledám investora s 400 000,- Eur

Kontakt: Michal Králík, email: michalkralik123@gmail.com

 

Využíváme První CZ reklamní systém pro podnikatele a investory i-marketing.cz.

Přidat.eu záložku

Nabídky

13.03.2011 23:31
Nestíháte zpracovat daňové přiznání? Nevíte, co zdanit a co ne? Nevíte si rady s daňovým přiznáním? Nestíháte zpracovat daňové přiznání? Nevíte jak jednat s finančním úřadem?   Obraťte se na mne. Kontaktujte mne přímo zde.  
13.02.2011 15:43
K čemu je dobrý daňový poradce Daňový poradce je odborník, který ví, jak si z vydělaných peněz co nejvíce ponechat. Vydělat peníze umí hodně lidí, ovšem již málokdo je udrží. Daňový poradce většinou neumí poradit, jak své peníze investovat dále či jak je nejlépe zhodnotit. Také neví, kde mají...
14.01.2011 18:55
Hledám finančního společníka pro sales divizi prodeje v rámci ČR Toto je pouze ukázka Vaší možné inzerce. Tato nabídka již není aktuální! Hledám finančního společníka pro sales divizi prodeje v rámci ČR pro jednoho mobilního operátora s jeho záštitou. Předpokládané tržby: rok 2011 – 20...
<< 1 | 2