Superguru Vít Bárta se bojí vydání k trestnímu stíhání jako čert kříže

16.07.2011 02:33

Superguru Vít Bárta

 

Superguru Vít Bárta se bojí vydání k trestnímu stíhání jako čert kříže. A nebo si to alespoň myslím. Jak jinak si lze vysvětlit všechno to jeho oddalování, vyhýbání se a vymlouvání se? Pan Bárta asi nemá čisté svědomí.

A Věci veřejné jsou jako celek tak hloupé a sebedestruktivní, že si takového člověka i nyní zvolily za svého lídra.

Připomeňme, že hlavním bodem volebního programu Věcí veřejných v roce 2010 byl boj s korupcí. A díky tomu získaly v parlamentních volbách tak velkou podporu. Je to poněkud trapná situace, když i nyní hovoří nejvyšší vedení VV o slušnosti a veřejném prospěchu, když se to samé vedení přímo účastnilo přípravy "moderního" superkorupčního systému VV. Věci veřejné, třebaže vzbuzovaly takové naděje u statisíců Čechů a Češek, ukázaly to, že jsou ještě větším zlem, než tady bylo před tím a to byla situace v politice i tak velmi špatná.

Jsem tedy přesvědčený, že se mnou bude řada lidí souhlasit, když nyní navrhnu, abychom Věcem veřejným doporučili jejich přejmenování na Kecy veřejné, neboť to mnohem lépe vysvětluje a popisuje jejich aktivity a aktuální program.

Jenom pro připomenutí k aktuální situaci:

Policie chce Bártu stíhat kvůli tomu, že se údajně snažil uplatit své tehdejší spolustraníky Škárku a poslankyni Kristýnu Kočí. V případě Kočí šlo o půl milionu korun, ve Škárkově případě o 170.000 korun. Škárku chtějí policisté stíhat údajně kvůli tomu, že úplatek oznámil pozdě a část peněz utratil. Bárta od počátku tvrdí, že šlo o půjčky. Škárka zase zdůrazňuje, že si peníze nechat nechtěl. Na to, že jednu bankovku použil, prý policii sám upozornil.

 

jh

 

Využíváme První CZ reklamní systém pro podnikatele a investory i-marketing.cz.

Přidat.eu záložku

Diskusní téma: Superguru Vít Bárta se bojí vydání k trestnímu stíhání jako čert kříže

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek

Politika

25.10.2010 01:00
V Hradci něco proklatě zavání Vzhledem k tomu, že v podzimních komunálních volbách kandiduji do zastupitelstva města Hradce Králové a nikdy jsem nebyl zastupitelem, usoudil jsem, že by nebylo špatné udělat si takový malý průzkum. Chci se od lidí dozvědět to, jak se jim v Hradci žije, s čím jsou...
<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7