Tipy na výlet: Jak chutná Barcelona

20.09.2011 09:25

 

Dokud se nepřesvědčíte, jak Barcelona chutná, nevíte o ní všechno. Katalánská metropole totiž kromě památek vábí i vůní a lahodností místní tradiční kuchyně. Právě teď se vám ke všem těm dobrotám a nevšednímu zážitku otevírá cesta.

V kalendáři si vyblokujte čtyři dny (27. - 30. října), abyste mohli odcestovat na čtyřdenní ochutnávku toho nejbáječnějšího, co barcelonští mistři kuchyně umí (organizátorem této cesty je cestovní kancelář Holidays Czech Airlines, garantem odborného programu Business Events Group).

Nemáte už ani den dovolené? Tak si výlet do Barcelony naplánujte jako služební cestu. Pro zájemce je  připraven program zahrnující  témata: investice do nemovitostí, vinic, zakládání společností, finanční poradenství apod. Stačí specifikovat požadavky a my Vám připravíme program na míru. V takovém případě je pak částka daňově odečitatelnou položkou. Takže proč nezavřít na pár dní dveře své kanceláře a nevzdělávat se prostřednictvím špičkových odborníků právě v nádherné Gaudího Barceloně?

Kdo ví, jestli tady nezůstanete déle, než jste plánovali. Vzhledem k poloze a příjemnému klimatu se sever Katalánska stal zajímavou investiční příležitostí. Využilo ji už významné procento Čechů a Slováků, kteří tu v podledních letech začali podnikat nebo sem přemístili sídla firem. V případě, že budete potřebovat více informací, neváhejte nás kontaktovat.

Hezký den  Vám přeje

Daniela Gabrielová

Kontakt: gabrielova@businessevents.cz

603 73 59 96

Pro ukázku podrobného programu klikněte zde

Elektronickou pozvánku najdete  zde .

 

 

Využíváme První CZ reklamní systém pro podnikatele a investory i-marketing.cz.

Přidat.eu záložku

Nabídky

13.03.2011 23:31
Nestíháte zpracovat daňové přiznání? Nevíte, co zdanit a co ne? Nevíte si rady s daňovým přiznáním? Nestíháte zpracovat daňové přiznání? Nevíte jak jednat s finančním úřadem?   Obraťte se na mne. Kontaktujte mne přímo zde.  
13.02.2011 15:43
K čemu je dobrý daňový poradce Daňový poradce je odborník, který ví, jak si z vydělaných peněz co nejvíce ponechat. Vydělat peníze umí hodně lidí, ovšem již málokdo je udrží. Daňový poradce většinou neumí poradit, jak své peníze investovat dále či jak je nejlépe zhodnotit. Také neví, kde mají...
14.01.2011 18:55
Hledám finančního společníka pro sales divizi prodeje v rámci ČR Toto je pouze ukázka Vaší možné inzerce. Tato nabídka již není aktuální! Hledám finančního společníka pro sales divizi prodeje v rámci ČR pro jednoho mobilního operátora s jeho záštitou. Předpokládané tržby: rok 2011 – 20...
<< 1 | 2